Een oplossing tegen kalkaanslag, anders bekeken

Michel Baldacchino, beheerder van het bedrijf FILTRO, en zijn team zijn al jarenlang gespecialiseerd in ecologische waterbehandeling en in talrijke specifieke toepassingen, zoals kalkaanslag, filtering, zuivering, bezinkselverwijdering in verwarmingssystemen, zuivering van leidingen en watersystemen, airconditioningkringen enz.

Als officiële dealer voor de Benelux verkopen, verdelen en installeren wij het Calcéo- en Cristalino-gamma, NTO-D-bezinkselverwijderaars en NTO-klaringsfilters samen met ons netwerk van erkende partners-installateurs.

Al deze toestellen worden geproduceerd door EXPERTIMA Technologies, een fabrikant die sinds 1989 (33 jaar) actief is in ecologische waterbehandeling, waterengineering en de ontwikkeling van duurzame processen, met aandacht voor het gezondheidsaspect.

Oprichter Michel Gallo is scheikundig ingenieur, biochemicus en doctor in de wetenschappen sinds 1974. Hij heeft al zijn industriële en universitaire ervaring ingezet voor het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe milieuvriendelijke technologieën.

FILTRO is actief in heel België, maar ook in Luxemburg en Nederland om de NT Calcéo-technologie in de hele Benelux uit te rollen. In Nederland en Luxemburg verkopen we onze producten via verdelers.

We voeren vele installatieprojecten uit voor particulieren, bedrijven, flatgebouwen, projectontwikkelaars en de industrie.

Bij FILTRO zijn we ervan overtuigd dat de beheersing en kennis van technische oplossingen noodzakelijk zijn voor de correcte plaatsing van een installatie of om onze klanten correct te adviseren na een studie.

Om elk project tot een goed einde te brengen, kunnen we rekenen op ons studiebureau volgens het projecttype en op onze medewerkers die blijven bijscholen in uiteenlopende vakgebieden om aan alle vragen van de markt en onze klanten te voldoen.

Wij zijn meer dan ooit in staat om ons aan te passen en een oplossing uit te werken voor elk project dat ons wordt toevertrouwd.

We zorgen er ook voor dat we u de juiste oplossing voorstellen op maat van uw toepassing en dat u 100% tevreden bent op lange termijn, ongeacht de omvang van het project.

Onze garanties en beloftes

01

Resultaatgarantie

02

Materieel en toebehoren die voldoen aan de geldende normen

03

Zorgvuldig werk en kwaliteitsvolle installaties

04

Nageleefde installatieplanning

05

Altijd beschikbare klantendienst

06

Een snelle oplossing voor technische problemen

07

Uw tevredenheid! Want onze klanten zijn onze beste ambassadeurs

Ten dienste van de klant

U bent die hardnekkige kalkaanslag beu? U wilt een oplossing zonder zout en zonder onderhoud?

Ons team van technische consulenten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, per telefoon of op afspraak bij u thuis.

Ze kunnen u advies geven en een vrijblijvende offerte opstellen volgens uw werkelijke behoeften.

U wil verdeler worden

Wil u het Calcéo-gamma aanbieden aan uw huidige of toekomstige klanten, die op zoek zijn naar ecologische, doeltreffende en milieuvriendelijke oplossingen, zonder verplichtingen, maar met de garantie op blijvende resultaten en duurzame materialen? Calcéo biedt u de kans om deel uit te maken van onze partners-installateurs die aan die groeiende vraag kunnen voldoen.