De mening van onze klanten.

Onze klanten beantwoorden een soortgelijke vragenlijst.
Lees wat ze zeiden over hun Calceo installatie

Nicolas D, Waals-Brabant

– Heeft de verkoper u goed geadviseerd tijdens de presentatie? 

Ja, de vertegenwoordiger (uzelf) gaf mij zeer goed advies en beantwoordde al mijn vragen duidelijk. Hij kent zijn product en weet waar hij het over heeft.

– Waarom heeft u gekozen voor de Calcéo ontharder?

Ik heb voor de Calceo ontharder gekozen omdat na onderzoek van de verschillende soorten ontharders op de markt, Calceo in verschillende opzichten het beste aan mijn verwachtingen voldeed

– Waarom heeft u uw SAL of CO²-verzachter vervangen als dit het geval was?

Ik heb nog nooit een andere verzachter gehad.

– Was het belangrijk voor u om een zoutloze, onderhoudsvrije ontharder te kiezen en waarom?

Ja, het was voor mij heel belangrijk om een zoutloze ontharder te hebben, want het is natuurlijk een extra kostenpost, en ik ben er nog steeds van overtuigd dat water dat door een zoutontharder is behandeld minder schoon is om te drinken, en het feit dat het onderhoudsvrij is drukt natuurlijk ook de kosten!

– Hoe ging de installatie? Heb je de deadlines gehaald?

De installatie is goed verlopen en de termijnen zijn grotendeels gehaald. Het enige minpuntje was het kleine probleem van een lichte druppel ter hoogte van een van de fittingen, waarvoor de technicus verschillende keren moest komen om dit kleine probleem op te lossen, waarbij de termijnen telkens werden gerespecteerd (de technicus die wij hadden is uiterst beleefd en erg aardig
).

– Heeft u gemerkt dat de kalkaanslag niet meer aankoekt en dat het schoonmaken van de witte resten gemakkelijker gaat?

Ja, we merkten duidelijk en snel dat het schoonmaken van de witte vlekken veel gemakkelijker ging, en vooral dat de kalkaanslag niet meer aankoekte. We merkten ook dat de vlekken op de toiletten na verloop van tijd verdwenen, en dat terwijl onze Calceo pas een paar maanden geleden is geïnstalleerd!


– Heb je gemerkt dat het water in je douche zachter is en dat je huid veel minder stress heeft?

We hebben duidelijk gemerkt dat het water zachter en minder agressief is voor onze huid. Het water is ook veel aangenamer om te drinken, en bovenal behoudt het al zijn kwaliteiten!