Waarom is CALCEO een ecologische antikalkoplossing?

CALCEO is een ecologische antikalkoplossing en kan dat bewijzen:

GEEN ZOUT

CALCEO werkt zonder zout en tast de kwaliteit en structuur van het water dus niet aan. Bovendien loost Calcéo geen zoutwater in de riolering, in tegenstelling tot ontharders die wel zout nodig hebben.

“Je moet weten dat het zout van ontharders op zout schadelijk is voor de gezondheid, want water bevat al zout. Dat zout is nadelig voor mensen met hoge bloeddruk die zoutarm moeten eten, voor baby’s, zwangere vrouwen, jonge kinderen en senioren.”

GEEN ELEKTRICITEIT

CALCEO hoeft niet op het stroomnet aangesloten te worden en verbruikt dus geen stroom. Een belangrijk pluspunt, want de elektriciteitsprijs stijgt voortdurend en dat zal niet snel veranderen.

“Hoe Calcéo precies werkt, leest u op de homepagina.”

GEEN AFVALWATER

Met het CALCEO-antikalkgamma is er geen aansluiting op de riolering nodig en wordt er dus geen water of zout in de riool geloosd (verontreinigd water verzadigd met zout).

“Op die manier beschermt u het milieu en het grondwater, en kunt u bovendien elke maand heel wat water besparen.”

ZONDER CHEMISCHE PRODUCTEN

CALCEO heeft geen enkel chemisch product nodig en er hoeft ook niets in het water geïnjecteerd te worden, zoals CO2 (dat het water verzuurt) of andere stoffen.

“Het water wordt dus niet aangetast of gewijzigd. Zo bewaart u alle minerale zouten van het kraantjeswater, dat lekker en veilig blijft.”

Met CALCEO is er geen schoonmaak, onderhoud of controle nodig = ecologisch, voordelig en betrouwbaar!