Calcéo, de ecologische waterontharder tegen kalkaanslag, zonder zout en onderhoudsvrij

ONS VAK: KALKAANSLAG OP EEN ECOLOGISCHE MANIER BESTRIJDEN

Calcéo biedt u veel interessante voordelen.
Om er maar een paar te noemen

GEEN ZOUT

GEEN ONDERHOUD

GEEN ELEKTRICITEIT

GEEN AFVALWATER

GEEN VERBRUIKSGOEDEREN

WATERONTHARDING

RUIMTEBESPAREND

GEEN DEFECTEN

100% ECOLOGISCH

ZUINIG

De NT- en NT-F-technologie van CALCEO is het resultaat van 33 jaar (sinds 1989) Europese research naar waterengineering en ervaring in ecologische kalkverwijdering voor particulieren, flatgebouwen en bedrijven.

FILTRO - Officiële CALCEO-dealer voor de Benelux
Lid en partner van de volgende instanties

TECHNOLOGIE

Maar hoe werkt dat dan precies?

De Calcéo-waterontharder maakt voornamelijk gebruik van de kinetische turbulentie-energie van het water en van elektrolyse, in combinatie met andere effecten. Zo kan het toestel kalkaanslag en ketelsteen voorkomen en/of in grote mate oplossen, zonder zout en zonder onderhoud.

Wanneer het kalkhoudende water (geladen met calcium- en magnesiumbicarbonaat) de behuizing in chirurgisch rvs 316L van de CALCEO-ontharder instroomt, ondergaat het in eerste instantie vortex- en venturi-effecten, die de waterdruk in het toestel verhogen om de kalkbehandeling zo doeltreffend mogelijk te maken.

In een tweede fase stroomt het water door meerdere speciale schijven in titanium, chirurgisch rvs 316L en polymeer (alle materialen met ACS-certificaat en van levensmiddelenkwaliteit) met een hoge zuiverheidsgraad, waardoor elektrostatische en micro-elektrolytische effecten ontstaan.

Al deze fases maken uiteindelijk de ontharding van het water mogelijk: de harde en vastzittende kalkaanslag wordt voor meer dan 99% omgezet in zachte, losse en vloeibare kalk (aragoniet genoemd). Omdat de kalk zich niet langer kan vasthechten, wordt deze met het stromend water meegevoerd. Dat bevordert de reiniging, terwijl alle minerale zouten in het water behouden blijven, want die zijn essentieel voor onze gezondheid.

Dankzij dat procedé garanderen de Calcéo-ontharders de volgende voordelen:

PREVENTIEF (kalkbestrijding), CURATIEF (ontkalking), BESCHERMEND (corrosiebestrijding – NT-Technologie), DESINFECTEREND (antibacteriële werking), ECOLOGISCH (geen zout, geen elektriciteit, geen afvalwater), ZUINIG (onderhoudsvrij).

Dankzij al die effecten maakt de CALCEO-technologie dat uw installaties langer meegaan (boiler, sanitair en huishoudtoestellen) en het rendement van uw sanitaire warmwaterbereiders (SWW) verbetert. Zo kunt u fors besparen. Dankzij de uitzonderlijke prijs-prestatieverhouding begint uw investering in Calcéo al snel te renderen.

VOORDELIG EN VRIJBLIJVEND

Geen andere uitgaven meer, geen beheer

Kiest u ervoor om een van onze Calcéo-waterontharders te installeren, dan blijft u jarenlang gespaard van (extra) kosten en verplichtingen zoals:

  • Hogere water- en elektriciteitsrekeningen
  • Zout kopen, opslaan en het toestel bijvullen
  • Een fles of verbruiksgoederen vervangen
  • Aan een onderhoudscontract gebonden zijn
  • Uw ontharder opvolgen en controleren

Zodra uw Calcéo geïnstalleerd is, hoeft u er nooit meer aan te denken.

Waar wacht u nog op om uw zout- en onderhoudsvrije ontharder van Calcéo te laten installeren?

Toepassingen en ervaring in privé- en bedrijfsgebruik

Zit er kalk in het water, dan kunnen de NT Calcéo-technologieën het behandelen en komaf maken met kalkaanslag.

UW TEVREDENHEID

Ontdek watonze nieuwe klanten ervan vinden

"

VIDEO

Ontdek wat Camille en Amine van Barak'à Renover ervan vinden